Home Old

Welkom!

banner-1

Reeds meer dan 500 eigenaars voor in totaal 952 privatieven deden reeds een beroep op Aurus voor het beheer van hun eigendom of hun aandeel in de mede-eigendom. Met kantoren te Tielt en te Ardooie (secretariaat) strekt de dienstverlening zich uit over West- en Oost-Vlaanderen.

Over Ons

banner-2

Om een antwoord te bieden aan de groeiende vraag van zowel particulieren als promotoren werd Aurus in 2005 opgericht met als drijvende kracht Annelien Coucke, erkend vastgoedmakelaar (BIV-Nr: 502 115).

Aurus legt zich onder meer toe op het opnemen van de taak van syndicus bij het beheer van mede-eigendommen en op het beheer van private eigendommen als rentmeester. Daarbij staan deskundigheid, transparantie en waardecreatie centraal.

Onze Diensten

page1_img1

Deskundig advies is goud waard.

De ervaring en de opleiding van onze mensen laat ons toe om u deskundig advies te geven over alle aspecten van vastgoedontwikkeling, beheer en verzekeringen.

 

 

U bent vastgoedpromotor?

Dan kunnen wij een aantal beslommeringen van u overnemen, zodat u meer tijd heeft om zich te concentreren op uw kernactiviteit. Concreet kan Aurus u bijstaan met:

 • Advies inzake de indeling van gemengde gebouwen (residentieel/commercieel/kantoor), de technische installaties en het opstellen van quotiteitentabel
 • Voorbereiden, uitwerken en vaststellen van de basisakte samen met de notaris
  Afsluiten van de nodige verzekeringen, aangepast aan de kopers/huurders en aansluitend op de ABR-verzekering.
 • Het verdedigen van uw belangen bij het verlijden van de verschillende verkoopsaktes op basis van een gedetailleerde volmacht
  en de afgesloten compromissen.
 • Het opnemen van de rol van syndicus tot aan de eerste algemene vergadering.
  Het beantwoorden van specifieke vragen van potentiële kopers / huurders i.v.m de mede-eigendom

U bent particulier?

Ook u heeft baat bij degelijk en professioneel advies omtrent het beheer van uw eigendommen. De wetgeving wordt steeds ingewikkelder, de huurders steeds mondiger en uw tijd is kostbaar. Aurus komt hieraan tegemoet door advies en bijstand op maat te verlenen. Zo kan Aurus onder meer:

 • Onderhandelen met makelaars omtrent de tarieven voor verhuur of verkoop
 • U als makelaar vertegenwoordigen bij de aankoop van een nieuw pand
 • Uw vastgoedportefeuille doorlichten (juridisch/ financieel/technisch) en de pijnpunten en lacunes aan het licht brengen
 • In alle sereniteit bemiddelen tussen huurders en uzelf
 • U ad-hoc adviseren omtrent specifieke situaties.
Contacteer Ons